Παραγωγές δίσκων

O Αλέκος Πατσιφάς πάντα υπολόγιζε τη γνώμη μου -άλλωστε από μένα γνώρισε τον Γιάννη Σπανό και την Αρλέτα, εγώ του μίλησα και για την Καίτη Χωματά που δεν την είχε προσέξει στην αρχή όπως και για την «Οπισθοδρομική Κομπανία», όταν δεν είχε βγάλει ακόμα δίσκο αλλά γύρναγε στις γειτονιές και τα ταβερνάκια.

Άλλωστε ο κύριος Πατσιφάς, όπως τον προσφωνούσα πάντοτε με ήξερε από παιδί, αφού από τον Ίκαρο στην οδό Βουλής αγόραζα τους πρώτους μου δίσκους κλασσικής μουσικής. Έπειτα όταν πια [αρουσιάζα τα ραδιοφωνικά προγράμματα της Λύρας η επαφή μας έγινε ακόμα πιο στενή, μια και το είχε πάρει απόφαση ότι ιδιαίτερη μεταχείριση στην τηλεόρση από μένα δεν επρόκειτο να δει. Συχνά μάλιστα μου έλεγε: «Για να είσαι εσύ αντικειμενικος, εμάς μας πετάς έξω!» .Φυσικά εγώ του αυθαδίαζα και εκείνος τηλεφωνούσε στη μητέρα μου: "Κυρία Παπαστεφάνου ανησυχώ για τον Γιώργο, είναι πολύ νευρικός!" 

Μέσα σε τέτοια ατμόσφαιρα του πρότεινα μια μέρα τα αρχοντορεμπέτικα σαν θέμα για δισκο της Βίκης Μοσχολιού. Κι έτσι άνοιξε για μένα ένα ακόμη κεφάλαιο, που δεν είχα προβλέψει, πααγωγές δίσκων.

Kατηγορίες